Κηδεία στην Αθήνα

Υπολογισμός κόστους κηδείας , Κηδεία στην Αθήνα , Κηδεία τιμές , Πόσο κοστίζει μια κηδεία , Οικονομική κηδεία Αθήνα , Οικονομική κηδεία , Γραφεία τελετών προσφορές , Καθολική κηδεία , Πολιτική κηδεία , Μάρτυρες του Ιεχωβά κηδεία , Κηδεία απο 500€ , Κηδεία στην επαρχία κόστος , Κηδεία σε νησί κόστος , Κηδεία στην Αλβανία κόστος , Μουσουλμανική κηδεία , Κηδεία Ελλήνων Εθνικών Δωδεκαθειστές , Φθηνή κηδεία , Φτηνή κηδεία , Κηδεία στην Αττική , Τελετή στην Αθήνα , Τελετή στην Αττική , Αξιοπρεπής Τελετή , Αξιοπρεπής κηδεία , Γραφείο κηδειών Πετράλωνα , Γραφείο τελετών Πετράλωνα , Γραφείο Τελετών Θησείο , Γραφείο κηδειών Θησείο ,

ανω κατω πετραλωνα γραφειο τελετων κηδειων γραφεια, μνημοσυνα δισκοι μνημοσυνων μνημοσυνο ζαχαροπλαστειο για κολλυβα εργαστηριο, στεφανι κηδειας στεφανια για συλλυπητηρια τι γραφουμε κοστος τιμες, Αποτεφρωση σορου καυση νεκρων αποτεφρωτηριο ριτσωνας ελλαδα διαδικασια αποτεφρωσης κοστος τιμες, Μεταφορα νεκρου στην επαρχια σε νησι κηδεια επαναπατρισμος νεκρου στην ελλαδα γραφειο τελετων κηδειών μνημοσυνο ανω κατω πετραλωνα

Κάθε οικογένεια θέλει το καλύτερο για τους δικούς της ανθρώπους, ώστε να μπορούν να πουν αντίο, με σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Με τον όρο κηδεία εννοούμε τη φροντίδα και διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών για το τελευταίο ταξίδι του εκλιπόντος.

Η λέξη προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό ρήμα ¨κήδομαι¨, που σημαίνει φροντίζω. Όλοι γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα, ήδη από την εποχή του Ομήρου, οι Έλληνες έδιναν μεγάλη σημασία στην ταφή των νεκρών, αλλά και στις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα.

Επομένως, ακόμη και σήμερα, κάθε οικογένεια θέλει το καλύτερο για τον άνθρωπο της για να τον αποχαιρετήσει με σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Εμείς και το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνουμε κάθε είδους Κηδεία στην Αθήνα, φροντίζουμε για την παραλαβή, τη φροντίδα και τον στολισμό του σώματος του αγαπημένου σας προσώπου, τον ανθοστολισμό της εκκλησίας και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε τη μέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας να είναι όλα όπως ακριβώς επιθυμείτε.

 

Μέσα από τη σύγχρονη ιστοσελίδα που διαθέτουμε σας δίνουμε τη δυνατότητα να υπολογίσετε το κόστος της

Στις τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ του τιμολογίου που θα σας δώσουμε ώστε να εισπράξετε τα έξοδα κηδείας.

Στην τελική τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται τα τέλη ψυκτικού θαλάμου καθώς η παραμονή τους σε αυτούς εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των τάφων του εκάστοτε Δήμου.

Σας παρέχουμε την δυνατότητα άτοκων δόσεων με την χρήση πιστωτικής κάρτας .

Προτεραιότητα του γραφείου μας είναι το ξεκαθάρισμα των οικονομικών από την πρώτη στιγμή ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να μας καλέσετε.

24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΗΟΥΣ 84
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ – ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210 3425 125
ΤΗΛ: 6940 673 458
info@teleteskazantzoglou.gr
Phone icon
Καλέστε μας...