υπηρεσίες κηδείας - κηδεία στην Αθήνα - υπηρεσίες μεταφοράς νεκρού

Οι υπηρεσίες του γραφείου μας αναλυτικά.

Πόσο κοστίζει μια κηδεία, Online υπολογισμός κόστους κηδείας

Στόχος μας είναι να σας απαλλάξουμε από το περιττό άγχος και την αβεβαιότητα.

Μέσω της ιστοσελίδας μας προσπαθούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με διαφανή τρόπο. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να αντιμετωπίζετε κόστη της τελευταίας στιγμής που δεν έχετε σκεφτεί. Σε τέτοιες καταστάσεις, είναι πολύ δύσκολο για την οικογένεια που πενθεί να ανταπεξέλθει οικονομικά γιατί τις περισσότερες φορές ο προϋπολογισμός της είναι περιορισμένος.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να αναλύσετε, να κατανοήσετε και τελικά να υπολογίσετε τις ανάγκες που προκύπτουν από την Τελετή που σας ενδιαφέρει.

Η διαδικασία κοστολόγησης της τελετής είναι περίπλοκη επειδή η τιμή της εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Κάναμε αυτήν τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο εύκολη, αλλά μπορεί να υπάρχουν ακόμα γεγονότα που δεν μπορούν να προβλεφθούν από τους γενικούς κανόνες.

Σε αυτήν την περίπτωση, θα τροποποιήσουμε το πρόγραμμα της τελετής σύμφωνα με συγκεκριμένες ανάγκες μετά από πλήρη συνεννόηση μαζί σας.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε πληροφορία.

 

Ανθοστολισμός Ναού Αγίας Αικατερίνης Κάτω Πετράλωνα

Στεφάνια Συλλυπητηρίων

Επαναπατρισμός

επαναπατρισμός σορού , μεταφορά νεκρού

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν Έλληνες που ζούν ή τυχαίνει να βρίσκονται στο εξωτερικό και επιθυμούν η σορός τους να ταφεί στο τόπο καταγωγής τους, καθώς και αλλοδαπούς που επιθυμούν να ενταφιαστούν στη χώρα καταγωγής τους .

Σε κάθε περίπτωση το γραφείο μας αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες οι οποίες πρέπει να διεξαχθούν , είτε αυτές αφορούν γραφειοκρατικές διαδικασίες όπως μεταφράσεις εγγράφων και Apostille , είτε οποιαδήποτε ενέργεια χρειάζεται ώστε να τελεστεί η ταφή σε όποιο σημείο της Ελλάδας ή του Εξωτερικού επιθυμείτε .

Τέλος , να αναφέρουμε ότι εκτός της μεταφοράς σορού , υπάρχει και η μεταφορά των οστών από και πρός οποιαδήποτε χώρα του Εξωτερικού ή ακόμα και απο τόπο σε τόπο , εντός της Ελληνικής επικράτειας , η οποία ακολουθεί και αυτή μια συγκεκριμένη διαδικασία που μπορεί κατόπιν δική σας προτροπής να αναλάβει το γραφείο μας .

Εκταφή

εκταφή σορού , οστεοθήκη .

Δυστυχώς , η εκταφή είναι απαραίτητη στις μέρες μας λόγω έλλειψης χώρου στα κοιμητήρια κυρίως των μεγάλων αστικών κέντρων και συνήθως πραγματοποιείται με το πέρασμα της τριετίας.

Το γραφείο μας σε συνεννόηση πάντα με εσάς , έχει τη δυνατότητα να φέρει εις πέρας όλες τις απαραίτητες ενέργειες , γραφειοκρατικές και μη για την πραγματοποίηση και αυτού του γεγονότος .

Για πληροφορίες καλέστε μας.
Phone icon
2103425125