Πολιτική Κηδεία

πολιτικη κηδεία , πόσο κοστίζει μια κηδεία , κηδεία στην Αθήνα , υπολογισμός κόστους κηδείας

Η πολυετής εμπειρία του γραφείου μας εξασφαλίζει την οργάνωση μιας αξιοπρεπούς τελετής, με όλο τον σεβασμό που απαιτείται, ώστε η οικογένεια να αποχαιρετήσει το αγαπημένο της πρόσωπο με τον καλύτερο τρόπο.

Τί είναι Πολιτική Κηδεία;

Καθένας από εμάς φέρνει με τον δικό του τρόπο τα δικά του πιστεύω και προοπτικές στο θέμα της κηδείας. Έτσι, η Πολιτική Κηδεία παρέχει έναν χώρο για όσους δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν σε θρησκευτικές τελετουργίες ή θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του αγαπημένου τους προσώπου με δικό τους τρόπο.

Ανάλογα με το κάθε νεκροταφείο και τις υποδομές που διαθέτει, η Πολιτική Κηδεία μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε σε εσωτερικό χώρο ειδικά διαμορφωμένο για αυτόν τον σκοπό, είτε στον εξωτερικό χώρο του νεκροταφείου. Οι συγγενείς, οι φίλοι και οι εκπρόσωποι φορέων, έχουν τη δυνατότητα να εκφωνήσουν επικήδειους λόγους προς τιμήν του αγαπημένου προσώπου που έφυγε από τη ζωή.

Η Πολιτική Κηδεία αναδεικνύει τη σπουδαιότητα της προσωπικής έκφρασης και της ατομικότητας κάθε ανθρώπου. Καθώς οι αγαπημένοι εξυμνούν το πρόσωπο που έφυγε, μοιράζονται μνήμες, ιστορίες και συναισθήματα που σχετίζονται με τη ζωή του. Ο επικήδειος λόγος αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για να τιμηθεί ο εκλιπών και να αποτυπωθεί η συμβολή του στην κοινότητα και τον κόσμο γύρω του.

Έτσι, η Πολιτική Κηδεία προσφέρει έναν χώρο για αυθεντικές και εξατομικευμένες εκφράσεις, επιτρέποντας στους συγγενείς και τους φίλους να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους άνθρωπο με τρόπο που αντανακλά την προσωπικότητά του και την επίδρασή του στη ζωή τους.

Τελικά, η Πολιτική Κηδεία αναδεικνύει την αξία της ποικιλομορφίας και της ανθρώπινης αυθεντικότητας.

Υπολογίστε online το κόστος για κηδεία, αποτέφρωση νεκρού, καύση νεκρού, μνημόσυνο, στεφάνι κηδείας.

Στις αναγραφόμενες τιμές στην επιλογή κοιμητηρίου, έχουμε συμπεριλάβει το κόστος του Ιερού Ναού. Από την στιγμή που για την Πολιτική Κηδεία δεν θα χρειαστεί να ψαλεί η σορός στον Ναό, το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί από την τελική τιμή.

Στις τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ του τιμολογίου που θα εκδώσουμε ώστε να εισπράξετε τα έξοδα κηδείας.

Στην τελική τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται τα τέλη ψυκτικού θαλάμου καθώς η παραμονή τους σε αυτούς εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των τάφων του εκάστοτε Δήμου.

Σας παρέχουμε την δυνατότητα άτοκων δόσεων με την χρήση πιστωτικής κάρτας.

Προτεραιότητα του γραφείου μας είναι το ξεκαθάρισμα των οικονομικών από την πρώτη στιγμή, ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή, θα είμαστε δίπλα σας.

Για πληροφορίες καλέστε μας.
Phone icon
2103425125