Πολιτική Κηδεία

πολιτικη κηδεία , πόσο κοστίζει μια κηδεία , κηδεία στην Αθήνα , υπολογισμός κόστους κηδείας

Η πολυετής εμπειρία του γραφείου μας εξασφαλίζει την οργάνωση μιας αξιοπρεπούς τελετής, με όλο τον σεβασμό που απαιτείται, ώστε η οικογένεια να αποχαιρετήσει το αγαπημένο της πρόσωπο με τον καλύτερο τρόπο.

Με τον όρο Πολιτική Κηδεία αναφερόμαστε στην τελετή εκείνη η οποία προηγείται της ταφής ή της αποτέφρωσης και δεν περιλαμβάνει Ιεροπραξίες από εκπροσώπους κάποιας θρησκείας.

Ανάλογα με τις υποδομές που διαθέτει το κάθε κοιμητήριο στο οποίο θα γίνει η ταφή, η πολιτική κηδεία μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε σε εσωτερικό χώρο (αίθουσα διαμορφωμένη για το σκοπό αυτό πχ. Ά Νεκροταφείο Αθηνών) είτε στον προαύλιο χώρο του νεκροταφείου (πχ ΄Γ Αθηνών).

Συνήθως εκφωνείται επικήδειος λόγος εις μνήμη του εκλιπόντος-ούσης από μέλη της οικογένειας, ή φίλους ή εκπροσώπους φορέων, ανάλογα με τη δράση και το βίο του αποβιώσαντα.

Μέσα από τη σύγχρονη ιστοσελίδα μας, μπορείτε να επιλέξετε την προσφορά της τελετής που ταιριάζει στις ανάγκες σας ενώ υπολογίζετε το κόστος της.

Στις τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ του τιμολογίου που θα εκδώσουμε ώστε να εισπράξετε τα έξοδα κηδείας.

Στην τελική τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται τα τέλη ψυκτικού θαλάμου καθώς η παραμονή τους σε αυτούς εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των τάφων του εκάστοτε Δήμου.

Σας παρέχουμε την δυνατότητα άτοκων δόσεων με την χρήση πιστωτικής κάρτας.

Προτεραιότητα του γραφείου μας είναι το ξεκαθάρισμα των οικονομικών από την πρώτη στιγμή, ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή, θα είμαστε δίπλα σας.

 

24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΗΟΥΣ 84
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ – ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210 3425 125
ΤΗΛ: 6940 673 458
info@teleteskazantzoglou.gr
Phone icon
Καλέστε μας...