Αποτέφρωση Καύση Νεκρών

Καύση νεκρών κόστος, Αποτέφρωση νεκρού, Αποτέφρωση νεκρών, Καύση νεκρού, Καύση νεκρών, Καύση νεκρών Αθήνα, Καύση νεκρών Ριτσώνα τιμή, Αποτέφρωση κόστος, ΚΑΝ Ριτσώνας

Αποτέφρωση Καύση Νεκρών

Αν ενδιαφέρεστε για αποτέφρωση νεκρού στη Ριτσώνα, έχουμε δημιουργήσει μια ξεχωριστή προσφορά μόνο με 1400 € τελική τιμή.

Η Αποτέφρωση ή Καύση Νεκρών είναι μια παράδοση που ακολουθείται σε πολλές κουλτούρες. Σε αυτήν την πρακτική, το πτώμα ενός νεκρού καίγεται και γίνεται στάχτη. Αυτή η παράδοση έχει σημασία για πολλούς, γιατί μπορεί να τιμήσει και να αποχαιρετήσει τους νεκρούς. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να αποχωριστούμε αγαπημένα πρόσωπα και να εκφράσουμε τον σεβασμό μας. Η Αποτέφρωση ή Καύση Νεκρών μας βοηθάει να σκεφτόμαστε την αιωνιότητα και να θυμόμαστε τους νεκρούς με αγάπη και ευγνωμοσύνη.

Οικονομική αποτέφρωση / καύση νεκρού μόνο με 1400 € τελική τιμή.

Το γραφείο μας για όσους επιθυμούν την αποτέφρωση / καύση νεκρού αντί του ενταφιασμού έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή προσφορά για οικονομική αποτέφρωση στη Ριτσώνα μόνο με 1400 € τελική τιμή με ΦΠΑ.

Η προσφορά αυτή περιλαμβάνει:

Παραλαβή νεκρού από Οικεία / Νοσοκομείο

Ντύσιμο – Περιποίηση Νεκρού

Φέρετρο ειδικό για Αποτέφρωση

Έκδοση απαραίτητων εγγράφων

Μεταφορά του νεκρού στο Κρεματόριο της Ριτσώνας.

Τέλη Αποτέφρωσης

Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών για να εισπράξετε τα έξοδα κηδείας (εφόσον ο νεκρός τα δικαιούται).

Το αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας διαθέτει χώρο αποχαιρετισμού και παράθεσης καφέ εφόσον η οικογένεια επιθυμεί να ακολουθήσει.

(Για να δείτε τις εγκαταστάσεις πατήστε ΕΔΩ)

Σε διαφορετική περίπτωση αναλαμβάνουμε να σας παραδώσουμε την τέφρα στην έδρα μας.

Μπορείτε να επιλέξετε την τυπική τεφροδόχο ( Για να δείτε τις τεφροδόχους πατήστε ΕΔΩ) ή κάποια από τις διακοσμητικές που εσείς επιθυμείτε, καθώς επίσης υπάρχει η δυνατότητα εναπόθεσης της τέφρας στην φύση.

(Για να δείτε τις επιλογές διαχείρησης τέφρας πατήστε ΕΔΩ)

Σε περίπτωση που επιθυμείτε Ιεροπραξία πριν την καύση του νεκρού μπορείτε μέσα από την σύγχρονη ιστοσελίδα μας να υπολογίσετε το κόστος της συγκεκριμένης τελετής.

Σας παρέχουμε την δυνατότητα άτοκων δόσεων με την χρήση πιστωτικής κάρτας.

Προτεραιότητα του γραφείου μας είναι το ξεκαθάρισμα των οικονομικών από την πρώτη στιγμή ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να μας καλέσετε.

Για πληροφορίες καλέστε μας.
Phone icon
2103425125