Μνημόσυνο - Προσφορά

μνημόσυνο, μνημόσυνο 40 ημερών κόστος, ετήσιο μνημόσυνο, μνημόσυνο ενός έτους, μνημόσυνο Αθήνα, μνημόσυνο 50 ατόμων, πακέτο μνημόσυνου, δίσκος κόλυβα τιμή, προσφορά μνημόσυνο - σετ μνημόσυνου τιμή, 40ημερο μνημόσυνο τιμές - ζαχαροπλαστεία που φτιάχνουν κόλυβα, μνημόσυνο κόστος εκκλησίας, πως να φτιάξω δίσκο για μνημόσυνο

Υπολογισμός Κόστους Μνημόσυνου

Δίσκος Μνημόσυνου, Κόλλυβα, Οργάνωση αξιοπρεπούς και οικονομικού μνημόσυνου.

Ήδη από την αρχαιότητα το μνημόσυνο ή όπως το έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες “ Νεκύσια ” ήταν κάτι πολύ σημαντικό για την ψυχή του αποθανόντα.

Με τον όρο μνημόσυνο αναφερόμαστε σε ένα πολύ σημαντικό μυστήριο το οποίο τελείται εις μνήμην και υπέρ αναπαύσεως του εκλιπόντος.

Το μνημόσυνο μπορεί να έχει δύο μορφές, είτε τελείται ένα τρισάγιο στον τάφο, κάτι που συνήθως συμβαίνει στα τριήμερα και τα εννιάμερα, είτε τελείται επιμνημόσυνη δέηση στην εκκλησία, γεγονός που συνηθίζεται στο σαρανταήμερο μνημόσυνο το οποίο είναι το σημαντικότερο όλων των μνημόσυνων.

Επιμνημόσυνη δέηση βέβαια ψάλλεται και στους τρείς μήνες, στους έξι μήνες και στον ένα χρόνο, καθώς και στα τρία χρόνια στα οποία πρέπει να διενεργηθεί και η διαδικασία της εκταφής.

Μνημόσυνο μπορεί επίσης να διεξαχθεί και τα Ψυχοσάββατα, μια παράδοση που και αυτή κρατάει από την αρχαιότητα καθώς οι αρχαίοι Έλληνες είχαν μια αντίστοιχη δέηση, τα λεγόμενα “Ανθεστήρια”.

Τα Ψυχοσάββατα οι συγγενείς και οι φίλοι μεριμνούν για τους νεκρούς τους προσφέροντας άρτο και κόλλυβα, και μέσω της εκκλησίας προσεύχονται για την αιωνία μνήμη των νεκρών προσδοκώντας την ανάσταση αυτών.

Το γραφείο μας μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μας, δύναται να αναλάβει την διεξαγωγή μνημόσυνου για τον άνθρωπο σας, επιλέγοντας τον δίσκο μνημόσυνου που επιθυμείτε, καθώς και τον ανάλογο ανθοστολισμό ναού.

Η τελική τιμή καθορίζεται από τον αριθμό των ατόμων και τις υπηρεσίες που θα επιλέξετε.

Υπολογισμός Κόστους Μνημόσυνου

Two columns
Vertical
Horizontal

Υπολογισμός κόστους Μνημοσύνου

Τελική τιμή

"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.label }}: {{ item.converted }}
24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΗΟΥΣ 84
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ – ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210 3425 125
ΤΗΛ: 6940 673 458
info@teleteskazantzoglou.gr
Phone icon
Καλέστε μας...