Κηδεία Covid-19

κηδεία covid 19 , πόσο κοστίζει μια κηδεία covid

Σας παρέχουμε την δυνατότητα μέσα από μια ειδική διαδικασία που έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει το γραφείο μας στις Τελετές covid 19, να αποχαιρετήσετε τον άνθρωπο σας.

Το γραφείο μας αντιμετωπίζει τα νέα δεδομένα της εποχής με επαγγελματισμό αλλά και τον ανάλογο σεβασμό που απαιτεί το θλιβερό γεγονός της απώλειας.

Τα περιστατικά covid 19 αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα τα οποία απαιτούνται.

Παρόλα αυτά, μέσα από τις ειδικές διαδικασίες που έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει το γραφείο μας στις τελετές covid 19, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να αποχαιρετήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι μεγάλη ανταμοιβή για εμάς που μπορούμε να συνεισφέρουμε στα συλλυπητήρια σας με αυτόν τον τρόπο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να πείτε το τελευταίο αντίο.

Για λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας.

Σας παρέχουμε την δυνατότητα άτοκων δόσεων με την χρήση πιστωτικής κάρτας.

Προτεραιότητα του γραφείου μας είναι το ξεκαθάρισμα των οικονομικών από την πρώτη στιγμή ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή, θα είμαστε δίπλα σας.

Η Αποτέφρωση Καύση Νεκρών είναι μια παράδοση που ακολουθείται σε πολλές κουλτούρες. Σε αυτήν την πρακτική, το πτώμα ενός νεκρού καίγεται και γίνεται στάχτη. Αυτή η παράδοση έχει σημασία για πολλούς, γιατί μπορεί να τιμήσει και να αποχαιρετήσει τους νεκρούς. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να αποχωριστούμε αγαπημένα πρόσωπα και να εκφράσουμε τον σεβασμό μας. Η Αποτέφρωση Καύση Νεκρών μας βοηθάει να σκεφτόμαστε την αιωνιότητα και να θυμόμαστε τους νεκρούς με αγάπη και ευγνωμοσύνη.

Για πληροφορίες καλέστε μας.
Phone icon
2103425125